Met het leasen van een auto zijn inmiddels veel mensen bekend, maar ook een aanhangwagen kan geleased worden. Op deze manier wordt het gebruik van een aanhangwagen voor ondernemers toegankelijker gemaakt zonder dat een grote investering nodig is. HAPERT Aanhangwagens is een Nederlandse fabrikant van aanhangwagens die het leasen van aanhangwagens gemakkelijk en toegankelijk heeft gemaakt.

Bij HAPERT kunnen aanhangwagens geleaset worden voor een vast maandbedrag. Preventief onderhoud is bij dit bedrag inbegrepen zodat je zorgeloos gebruik kunt maken van je aanhanger. Ook afschrijving, casco verzekering en rente is inbegrepen in het leasecontract. Een financieel voordeel van het leasen van een aanhangwagen kan zijn dat een geleasete aanhangwagen niet geactiveerd hoeft te worden op de balans doordat de aanhangwagen geen eigendom is.

De looptijd van een leasecontract bij HAPERT Aanhangwagens bedraagt normaal gezien 5 jaar. Hierna is het mogelijk om een nieuwe aanhangwagen te leasen of om de aanhangwagen voor een aantrekkelijk bedrag over te nemen.

Alle modellen van het merk HAPERT kunnen geleasete worden. Zo is er de keuze uit de HAPERT kipper aanhangwagen, oprijwagen, dichte aanhangwagen en machinetransporter.

Bij het leasen van een aanhanger weet je altijd wat de maandelijkse lasten zijn van je aanhangwagen. Je kunt een nieuwe aanhangwagen gebruiken zonder grote investering waardoor het gebruik van de nieuwe aanhangwagen niet resulteert in liquiditeitsverlies.

Doordat je geen direct eigenaar bent van de geleasete aanhanger heeft het leasecontract geen effect op je leencapaciteit. Dit komt doordat de lease verantwoord wordt in de kosten van de balansverhoudingen.

De te leasen aanhangwagens van HAPERT Aanhangwagens hebben allemaal een goede casco dekking. Bij een eventuele schade wordt er snel voor een vervangende aanhangwagen gezorgd. Ook als de vervangende aanhanger duurder is dan de oorspronkelijke aanhangwagen. Aan de casco verzekering hangt geen eigen risico. Ook zijn de kosten van de verzekering altijd gelijk, ook na een eventuele schade vindt er geen verhoging van de premie plaats.

Wil je een aanhangwagen van HAPERT leasen? Hiervoor kan je het beste contact opnemen met een HAPERT dealer. Dankzij het wijdverspreide dealernetwerk vind je altijd een HAPERT dealer bij je in de buurt!