Emaldo, een leider in op AI gebaseerde oplossingen voor thuisenergie, kondigde vandaag aan dat zijn baanbrekende Emaldo Power Core zijn debuut zal maken op de Solar Energy Expo in Warschau in 2024.

De Emaldo Power Core staat aan de voorhoede van de transformatie van thuisenergiebeheer. Het introduceert een ongekende alles-in-één-oplossing die naadloos een hybride omvormer, beveiligde batterijen en oplaadmogelijkheden voor elektrische voertuigen integreert in een op AI gebaseerd apparaat. Met een focus op kwaliteit die meer dan 15 jaar beslaat, neemt Emaldo de verantwoordelijkheid voor de volledige levenscyclus van het product, waarbij strikte kwaliteitscontrole wordt gegarandeerd vanaf conceptie en ontwikkeling tot productie en distributie. Werkzaam op strategische locaties in Denemarken, Zweden en China vormt het team van toegewijde ingenieurs van Emaldo, gespecialiseerd in ontwikkeling, hardware, software en toepassingen, een wereldwijd netwerk dat hun gezamenlijke expertise ondersteunt.

Emaldo streeft ernaar zichzelf te positioneren als de belangrijkste leverancier van oplossingen voor thuisenergiebeheer. In lijn met deze visie zoekt het bedrijf actief naar partnerschappen met installateurs die Emaldo’s toewijding aan innovatie en duurzaamheid delen, met als doel relaties te cultiveren die verder gaan dan alleen klantinteracties. De unieke benadering van Emaldo geeft installateurs de kracht door niet alleen geavanceerde hardware te bieden, maar ook op maat gemaakte softwareoplossingen, gekoppeld aan samenwerkingsgerichte marketingactiviteiten. Emaldo zet zich in voor duurzame partnerschappen die bijdragen aan het wederzijdse succes van zowel hun installateurs als hun innovatieve oplossingen voor energiebeheer.

De CEO van Emaldo, Steffen Bjerregaard, uitte de visie van het bedrijf met deze woorden: “Emaldo is opgericht met de visie om een positieve impact op onze planeet te hebben. We geloven dat we door duurzame energieoplossingen te bieden, de kracht hebben om een groenere toekomst voor iedereen vorm te geven. Onze inzet om de koolstofvoetafdruk te verminderen drijft ons elke dag, en moedigt ons aan om te innoveren en milieuvriendelijke producten en diensten te leveren. Laten we samen

de kracht van schone energie omarmen en de weg vrijmaken voor een duurzamere wereld.” Emaldo kijkt uit naar de onthulling van de Emaldo Power Core op de Solar Energy Expo in Warschau. Gepland van 16 tot 18 januari 2024, zal de expo een platform bieden om het revolutionaire product van het bedrijf te presenteren, dat geavanceerde technologie combineert met ongeëvenaarde efficiëntie.